expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΘΗΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ MEDIA PLAYER ΣΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΘΗΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ MEDIA PLAYER ΣΑΣ

Πολλές φορές θέλουμε να δούμε κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα και δεν διαθέτουμε δυστυχώς σύνδεση NOVA και μια και δεν τον δείχνει και στα συμβατά κανάλια της τηλεόρασης μας, αν έχουμε στον υπολογιστή μας μια σύνδεση Internet, θα δείξουμε παρακάτω πως μπορούμε να έχουμε κανάλια που αναμεταδίδουν ποδοσφαιρικούς αγώνες και όχι μόνο ( Ταινίες, Ντοκιμαντέρ κ.λ.π. ) με την βοήθεια του Windows Media Player που είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας.

1. Κατεβάζουμε το sopcast από την σελίδα :     http://www.sopcast.com/download

και κάνουμε την εγκατάσταση του.

Τι είναι το SopCast;

SopCast είναι ένας απλός, δωρεάν τρόπος για τη μετάδοση εικόνας και ήχου ή να δείτε το video και να ακούσετε ραδιόφωνο στο διαδίκτυο. Η υιοθέτηση P2P (Peer-to-Peer) τεχνολογία, είναι πολύ αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση.

2. Κατεβάζουμε το SopFilter από την σελίδα :  http://www.sopcast.cn

και κάνουμε την εγκατάστηση του.

Τι είναι το SopFilter;

SopFilter είναι ένα plugin για το Windows Media Player (WMP). Με τη χρήση SopFilter, μπορείτε να παρακολουθήσετε SopCast κανάλια από WMP άμεσα.

3. Τρέχουμε το πρόγραμμα των windows mediaplayer

4. Ανοίγουμε το μενού Αρχείο (File) - άνοιγμα διεύθυνσης URL
 


5. Γράφουμε στο άνοιγμα την παρακάτω εντολή :

sop://broker.sopcast.com:3912/83946 *

πατώντας το οκ, σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε στο πρόγραμμά σας, WindowsMediaPlayer, την αναμετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού









* To 83946 είναι αριθμός καναλιου. Παρακάτω δίνονται ενδεικτικά ορισμένοι αριθμοί αθλητικών καναλιών. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και για κανάλια άλλου ενδιαφέροντος, γράψτε μας στην διεύθυνση : memory.hellas@gmail.com για να σας στείλουμε ένα πλήρη κατάλογο καναλιών.




1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Στην οδό Κολοκοτρώνη 9 1ος όροφος, στο Σύνταγμα βρήκα το καλύτερο ενεχυροδανειστήριο [url=http://www.enexyra-athina.gr](Enexyra-Athina)[/url] με της καλύτερες τιμές. Με εξυπηρέτησε ο Κ. Σπυρόπουλος και τον εμπιστευτικά αμέσως.