expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας ( HDCleaner )


Το HDCleaner είναι μία νέα πολλά υποσχόμενη εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας. Μέσα από ένα πλήρες και επεξηγηματικό μενού μπορείτε να δείτε την κατάσταση του υπολογιστή σας όπως την προστασία που έχει τυχόν firewall την κατάσταση που βρίσκεται ο σκληρός σας δίσκος και πολλές άλλες πληροφορίες. Τώρα, στον τομέα του καθαρισμού περιλαμβάνει 4 επίπεδα, καθαρισμό της Registry, καθαρισμό του Browser, καθαρισμό του συστήματος και τον καθαρισμό πρόσθετων που πιθανώς τον επιβραδύνουν. 


Με τη επιλογή optimize, μπορείτε να βελτιώσετε τον χρόνο εκκίνησης του αλλά και να βελτιστοποιήσετε την λειτουργία των Windows και του σκληρού σας δίσκου. Με την επιλογή Live Monitoring μπορείτε να ρυθμίσετε κάποιες παραμέτρους όπως για παράδειγμα τον αυτόματο καθαρισμό και την εποπτεία του υπολογιστή σας.  Τέλος στο πεδίο All Fuctions θα βρείτε δεκάδες εργαλεία που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Για παράδειγμα μπορείτε να απεγκαταστήσετε προγράμματα, να ρυθμίσετε ποια προγράμματα επιθυμείτε να τρέχουν στην εκκίνηση, να καθαρίσετε τα διπλά αρχεία, να κρυπτογραφήσετε αρχεία, να διαγράψετε αρχεία με απόλυτη ασφάλεια και πολλές ακόμη μικρολειτουργίες που θα σας λύσουν τα χέρια. Εν κατακλείδι, αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για κάθε χρήστη που θα πρέπει να εγκαταστήσετε οπωσδήποτε στον υπολογιστή σας.
Έκδοση του HDCleaner : 1.61 και το πρόγραμμα ¨τρέχει¨ σε λειτουργικό σύστημα των windows.

Κατεβάστε το πρόγραμμα από την σελίδα :


Δεν υπάρχουν σχόλια :