expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Μπορεί εσείς να πληρώνετε για μια σύνδεση ταχύτητας ¨έως 24 Mbps¨, αλλά πως είστε σίγουροι ότι παίρνετε αυτό το οποίο πληρώνετε; Τώρα μπορείτε να το μάθετε και εσείς κάντε κλίκ ( και εδώ ) στην δεξιά στήλη κάτω από τον τίτλο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ το κείμενο ¨Τεστάρετε την σύνδεσή σας……¨)
Το Speedtest.net ( htt://www.speedtest.net ) είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ευρυζωνικής ταχύτητας ( με ποια ταχύτητα είστε συνδεδεμένος με τον πάροχό σας ), που σας δίνει την δυνατότητα να τεστάρετε την σύνδεσή σας στο Ιντερνετ.
Μπορεί οι ταχύτητες των 3-4 Mbps να μην είναι ασυνήθιστες, εάν όμως είναι πολύ μικρότερες, τότε αξίζει να κάνετε μια κουβέντα με τον παροχέα σας.
Μπορείτε να δείτε όλα τα ιστορικά αποτελέσματά σας, να τα μοιραστείτε εύκολα, και να τα συγκρίνετε ακόμη και με άλλα στην άμεση περιοχή σας ή σε όλη την υδρόγειο.
Μόλις μπήτε στην κατάλληλη σελίδα , σημειώνεται την τοποθεσία που είναι ο πάροχός σας και μετά πατάτε το κουμπί ¨Start Test¨.


Αρχίζει το μέτρημα της σύνδεσης φέρνοντας μπροστά σας τον παρακάτω εξοπλισμό που αρχίζει να μετράει την ταχύτητα της σύνδεσης.



Σαν αποτέλεσμα σας φέρνει ταχύτητα για Download ( κατέβασμα ) και την ταχύτητα για Upload ( ανέβασμα )
Ο τελικός πίνακας με τα αποτελέσματα φαίνεται παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :