expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Σάββατο 25 Μαΐου 2013


ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΧΕΊΟ MP3.


Για να δουλέψουμε για την παρακάτω εφαρμογή, χρειάζεται το πρόγραμμα το αναγκαίο, ο ιστότοπος από όπου θα μπορέσουμε να το κατεβάσουμε και να γίνει κατόπιν και εγκατάσταση στον υπολογιστή μας, σε περίπτωση που δεν έχουμε ήδη το πρόγραμμα.

·         Κατεβάζουμε το πρόγραμμα MP3DirectCut από τον ιστότοπο www.mpesch3.de ( Το πρόγραμμα είναι δωρεάν ).
·         Κατά την πρώτη εκκίνηση το πρόγραμμα σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε την γλώσσα
·         Αφού δηλώσετε την γλώσσα το πρόγραμμα σας υποδεικνύει μια μετακίνηση προκειμένου να αλλάξει την γλώσσα.
·         Τώρα κάνετε κλικ στο Open ( άνοιγμα ) από το μενού File ( Αρχείο ) και επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να φορτώσετε.




Όταν εγγράφετε μια ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδίδεται μέσω Διαδικτύου βρίσκεστε συχνά σε ένα μοναδικό μεγάλο αρχείο που περιλαμβάνει πολλά τραγούδια. Η εύρεση αυτών των τραγουδιών, προκειμένου να τα ακούσετε, είναι δύσκολη, γιατί πρέπει να αναζητήσετε στο εσωτερικό της εγγραφής. Το MP3DirectCut σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε κάθε τραγούδι σε ένα ξεχωριστό αρχείο. Κάνετε τα εξής :

  1. Πηγαίνετε στο Open (Άνοιγμα) στο μενού File (Αρχείο) κι επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να φορτώσετε: εμφανίζεται η κυματομορφή του κομματιού.

  1. Πατήστε Play (Αναπαραγωγή), για να ακούσετε την εκπομπή και χρησιμοποιήστε το Stop (Παύση), για να διακόψετε την ακρόαση όταν φθάσετε στην αρχή του τραγουδιού. Κρατήστε πατημένο το CTRL, για να σημαδέψετε την αρχή του κομματιού και πατήστε το πλήκτρο Set begin (Επιλογή Αρχής).


  1. Τώρα πηγαίνετε στο τέλος του τραγουδιού. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το CTRL για να σημαδέψετε το τέλος του κομματιού και πατήστε το πλήκτρο Set end (Επιλογή τέλους).

  1. Πηγαίνετε στο μενού File (Αρχείο) κι επιλέξτε Save selection (Αποθήκευση Επιλογής): από το παράθυρο διαλόγου Create audio file (Δημιουργία αρχείου ήχου) πληκτρολογήστε ένα όνομα για το καινούργιο αρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :