expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Οι καλύτερες μηχανές εξεύρεσης ( στον κυβερνοχώρο ) για να κάνουμε τις αγορές μας με το χαμηλότερο κόστος.


1.    Google Shopping

Περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις ¨γίνονται¨ στο Google κάθε χρόνο. Πολλές από τις λιανικές συγκεκριμένες αναζητήσεις ¨γίνονται¨ μέσω του Google Shopping, ένα πρόγραμμα που με ένα κλικ μας εμφανίζει το προϊόν που μας ενδιαφέρει και το κόστος αυτού. Μπορούμε να βρεθούμε στο περιβάλλον του Google Shopping¨ κάνοντας κλικ στην διεύθυνση : http://www.google.com/shopping .

Το Google Shopping είναι η κορυφαία εφαρμογή για να έχουμε μια απευθείας επαφή με το συγκεκριμένο προϊόν, που μας ενδιαφέρει, το κόστος του και τον προμηθευτή του.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου το 2014 το Google Shopping  ¨έφερε¨ την υψηλότερη κίνηση και τα μεγαλύτερα έσοδα από όλες τις άλλες μεγάλες μηχανές online αγορές.



2.   Shopzilla

Shopzilla, Μπορούμε να βρεθούμε στο περιβάλλον του ¨Shopzilla¨ κάνοντας κλικ στην διεύθυνση : http://www.shopzilla.com.

Αναδεικνύει παρόμοια προϊόντα από διάφορους εμπόρους λιανικής πώλησης σε απευθείας σύνδεση. Για τους εμπόρους, το ¨Shopzilla¨ διαθέτει ένα από τα ευκολότερα εργαλεία υποβολής προσφορών, και επιτρέπει στους λιανοπωλητές την μηδενική προσφορά, ($ 0,00) σε κακής κατάστασης παράδοση των προϊόντων.
Ως συνεργάτης της Bizrate, η Shopzilla προσφέρει και στους εμπόρους να κερδίζουν και από το όφελος των πελατών της Bizrate .
Είναι η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός των εσόδων μεταξύ των μηχανών αναζήτησης on Line στον κυβερνοχώρο όσον αφορά τα ψώνια.

3.  PriceGrabber

PriceGrabber, Μπορούμε να βρεθούμε στο περιβάλλον του ¨PriceGrabber¨ κάνοντας κλικ στην διεύθυνση : http://www.pricegrabber.com


Είναι μια περιοχή ( επί πληρωμή για τους εκθέτες προϊόντων ) αγορών σύγκρισης που διαθέτει προσφορές, κουπόνια, και εβδομαδιαία αφιερώματα.
PriceGrabber είναι η δεύτερη μετά το Google για το χαμηλό κόστος της πώλησης (15,52% επί των πωλήσεων για τους εκθέτες ), και είναι μια κορυφαία μηχανή αναζήτησης, ιδανική για ψώνια με ένα κλικ.
Οι έμποροι που χρησιμοποιούν PriceGrabber έχουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της αποστολής των καταλόγους των προϊόντων τους σε ¨αγορές¨  στο Yahoo.



4. Pronto

Pronto, Μπορούμε να βρεθούμε στο περιβάλλον του ¨Pronto¨ κάνοντας κλικ στην διεύθυνση :  http://www.pronto.com/ .


καθιστά εύκολο για τους αγοραστές να βρούνε τις τρέχουσες πωλήσεις και διευκολύνει την αγορά δημοφιλών προϊόντων (π.χ. HDTV), με την αγορά οδηγιών χρήσης (εγχειριδίων).

 5. Amazon


Amazon, Μπορούμε να βρεθούμε στο περιβάλλον της ¨Amazon¨ κάνοντας κλικ στην διεύθυνσηhttp://www.amazon.com/ .


Eίναι μια online αγορά, δεν είναι μια μηχανή σύγκρισης αγορών. Ωστόσο, αυτό δικαιολογεί μια θέση σε αυτή τη λίστα ως μια μεγάλη πηγή της κίνησης ηλεκτρονικού εμπορίου για online εμπόρους, μια περιοχή αγορών, όπου οι καταναλωτές μπορούν να ταξινομήσετε τα προϊόντα για τις αγορές.


Για την ελληνική αγορά έχουμε τις μηχανές Skroutz και Bestprice για να κάνουμε τα ψώνια μας από καταστήματα στον ελληνικό χώρο σε τιμές …. Προσιτές.

5. SKROUTZ

SKROUTZ, Μπορούμε να βρεθούμε στο περιβάλλον της ¨Skroutz¨ κάνοντας κλικ στην διεύθυνσηhttp://www.skroutz.gr/


Στο παράθυρο της αναζήτησης, τοποθετούμε το προϊόν που μας ενδιαφέρει και αμέσως μας φέρνει μια λίστα με τα προϊόντα και την τιμή τους και σε δεύτερη φάση πια καταστήματα τα διαθέτουν.

6. BESTPRICE

BESTPRICE, Μπορούμε να βρεθούμε στο περιβάλλον της ¨Bestprice¨ κάνοντας κλικ στην διεύθυνσηhttp://www.bestprice.gr/


Ανάλογες κινήσεις γίνονται και στην ανωτέρω μηχανή αναζήτησης.


·        *  Θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι οι προσφορές προϊόντων είναι μόνο από τις εταιρίες που συνεργάζονται με τις ανωτέρω μηχανές και όχι όλης της επικράτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :