expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Συνδέστε ασύρματα το smart Phone σας σε μια smart Tv


Θέλετε πολλές φορές να παρουσιάσετε τις εικόνες που διαθέτετε στο κινητό σας αλλά και τα βίντεο σας η την μουσική σας σε μια πιο μεγάλη επιφάνεια όπως είναι η οθόνη μιας τηλεόρασης, για να τις δουν πιο άνετα οι παρευρισκόμενοι φίλοι σας η να ακούσουν την μουσική από τα ηχεία της τηλεόρασης σας, δεν έχετε παρα να ακολουθήσετε την παρακάτω ... συνταγή.

Όπως σε κάθε συνταγή μαγειρέματος γίνεται αρχικά η περιγραφή των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε στο μαγείρεμα, έτσι και στην περίπτωση μας πρέπει να περιγράψουμε, τι χρειαζόμαστε για μια σωστή σύνδεση κινητού με την τηλεόρασή μας.

  • Το smart Phone μας (κινητό)
  • Smart Tv ( η τηλεόραση μας )
  • Και το λογισμικό (πρόγραμμα) Tv Remote. Το πρόγραμμα μπορούμε να το κατεβάσουμε ( download ) δωρεάν από την σελίδα www.playstore.com ( για λειτουργικά συστήματα Android ) και www.googleplay.com ( για λειτουργικά συστήματα windows ).

Και φυσικά κινητό και τηλεόραση να είναι συνδεδεμένα ασύρματα στον ίδιο router ( internet ).
Αφού κατεβάσουμε στο κινητό μας το λογισμικό Tv Remote και το εγκαταστήσουμε, πατάμε πάνω στο εικονίδειο και εν συνεχεία το εικονίδειο media sharing ( διαμερισμός μέσων ).
Μας δίνει εν συνεχεία την δυνατότητα επιλογής εικόνων, μουσικής η βίντεο, τι θα θέλαμε να μεταδώσουμε ασύρματα στην τηλεόραση μας.

Μεταφορά εικόνων, Μουσικής, Βίντεο.

Πατάμε ένα από τα εικονίδεια : Picture ( εικόνα ), Music          ( Μουσική ), Video ( Βίντεο ). Στην οθόνη μας φέρνει τους αντίστοιχους φακέλους που έχουμε στο κινητό μας με εικόνες, μουσική η βίντεο ανάλογα την επιλογή μας.
Πατάμε στο επιθυμητό φάκελο και τον σέρνουμε πάνω στο εικονίδειο της τηλεόρασης που βρίσκεται στο επάνω μέρος του κινητού μας και φέρνει την πληροφορία : Send to TV to play ( στείλτε να παιχθεί στην Τηλεόραση ).

Αν είναι φάκελος με πολλά αρχεία ( εικόνες, τραγούδια η βίντεο ), πατάτε το κουμπί έναρξης του Player και αρχίζει η παρουσίαση των εικόνων η η μουσική και τα βίντεο σας να παίζονται στην τηλεόραση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :