expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Πώς να Αλλάξετε Την IP Tου Υπολογιστή σας



Το πρόγραμμα που θα κάνουμε χρήση παρακάτω είναι το SafeIP και μπορούμε να το κατεβάσουμε ( download ) δωρεάν από την σελίδα :



Μετά την εγκατάσταση του ( installed ) και το ¨τρέξιμο¨ του ( Run ), εμφανίζεται στην οθόνη σας η παρακάτω εικόνα.





   1. Current IP, τρέχουσα IP του υπολογιστή μου.


2. Select IP, επιλέγουμε μια περιοχή και


αμέσως εμφανίζεται στο current IP η νέα μου διεύθυνση.



2b. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε αν η πραγματική διεύθυνση IP σας είναι σωστά κρυμμένη στο web browser σας με την επίσκεψη www.ipchicken.com. Εάν αυτή η σελίδα εξακολουθεί να δείχνει την πραγματική IP σας και όχι την νέα που έχετε πρόσφατα επιλέξει, προσπαθήστε να κλείσετε όλα τα παράθυρα του browser σας και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ξανά αν η σελίδα, www.ipchicken.com δείχνει το νέο IP σας.
Εάν η επιθυμητή ιστοσελίδα εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του πλοηγού σας, καθαρίστε τη μνήμη cache του προγράμματος περιήγησης σας, στη συνέχεια, δοκιμάστε να επισκεφθείτε την αποκλεισμένη περιοχή. Η ιστοσελίδα θα πρέπει τώρα να έχει ξεμπλοκάρει.
    
   3. Εργάζομαι πλέον με νέα διεύθυνση και στο τέλος


4. Πατώντας το κουμπί Disconnect, επανέρχεται

η αρχική μας διεύθυνση ( IP ).

Γιατί να αλλάξετε την διεύθυνση IP του υπολογιστή σας;



Μπορείτε να προστατέψετε την ταυτότητα σύνδεσης σας με το κρύψιμο IP σας από τις ιστοσελίδες, e-mail, παιχνίδια και πολλά άλλα [ ανώνυμος ].




Επιλέξτε την ανώνυμη θέση ΠΕ που βρίσκεται πλησιέστερα προς εσάς για τις πιο γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης.


Επιλέγοντας μια θέση πλησιέστερα σε σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστούν μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης . Από την καρτέλα ταμπλό , μετακινηθείτε προς τα κάτω το Select κουτί Τοποθεσία στην αριστερή , για να βρείτε τη χώρα και την περιοχή πλησιέστερη προς την τρέχουσα θέση σας , και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στην περιοχή για να συνδεθείτε . Μπορείτε να δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε άλλες κοντινές τοποθεσίες για να δείτε αν κάποια άλλη θέση είναι πιο γρήγορα για σας . Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την επιλογή ΠΕ πλησιέστερη θέση στις περισσότερες από τις ιστοσελίδες ή servers που χρησιμοποιούν τακτικά .



* Σας προτείνουμε επίσης την ενεργοποίηση των δωρεάν κλείδωμα διαφημίσεων και Malware δυνατότητες αποκλεισμού στην καρτέλα Ρύθμιση . Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να επιταχύνει την περιήγηση σας στο web με το φράξιμο διαφημίσεις που επιβραδύνουν περιήγηση σας στο διαδίκτυο . Malware , scamware , phishing και spam sites μπορεί να αποκλειστεί , καθώς και τη χρήση του Malware δυνατότητα αποκλεισμού , ενδεχομένως η περαιτέρω επιτάχυνση περιήγηση σας στο διαδίκτυο .

Κρυπτογράφηση όλη την κίνηση σας στο Ιντερνέτ με ένα ιδιωτικό μεσολάβησης, είτε την ώρα στο σπίτι η σε wifi hotspots.



Τέλος το SafeIP μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντελώς δωρεάν για απεριόριστη χρήση, χωρίς διαφημίσεις και δεν λήγει ποτέ.



Ποια προγράμματα περιήγησης στο Web είναι συμβατά με το SafeIP ;



Το πρόγραμμα SafeIP είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα εξερεύνησης του διαδικτύου στο λειτουργικό σύστημα των Windows, Microsoft Internet, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera, Netscape Navigator, SeaMonkey, K-Meleon, Konqueror, Maxthon, Flock, Lunascape, Iron Browser, Avant Browser, Sleipnir, Epic, and Orca.



Δεν υπάρχουν σχόλια :