expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Το YouTube έγινε... τηλεόραση


Την Τρίτη ( 28/2/2017 ), το YouTube έκανε το ντεμπούτο του στο YouTube τηλεόραση, νέα υπηρεσία της, που ανταγωνίζεται με καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση, προσφέροντας σας ένα πακέτο καναλιών που παραδίδεται μέσω του διαδικτύου - για την smart TV σας, το smart  τηλέφωνο σας, ή τον φορητό υπολογιστή σας, και ούτω καθεξής.




Το YouTube TV είναι πλέον γεγονός. θα περιλαμβάνει ένα μπουκέτο από αμερικανικά κανάλια αλλά και από συνδρομητικά δίκτυα. Το λεγόμενο «skinny bundle» θα αποτελείται από :
·        τοπικούς αμερικανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως τους 
     Fox, ABC, CBS και NBC, 
    σε συνδυασμό με κάποια συνδρομητικά κανάλια όπως το ειδησεογραφικό Fox News, το αθλητικό ESPN,
·    Το παιδικό Disney Channel και το Bravo. Σύμφωνα με τον αμερικανικό κολοσσό online περιεχομένου, η βασική έκδοση θα περιλαμβάνει περί τα 40 κανάλια, ενώ θα συνοδεύεται και από δυνατότητα αποθήκευσης περιεχομένου στο ψηφιακό… σύννεφο (cloud) χωρίς περιορισμούς ως προς τον όγκο.
Το YouTube TV προσφέρει την καλύτερη εμπειρία "ζωντανής" τηλεόρασης από πλευράς σειρών και εκπομπών που δεν μπορούν να λείπουν από κανένα σπίτι και ξεκινούν :
  • ·        από τα Empire,
  • ·        The Voice,
  • ·        The Big Bang Theory,
  • ·        Scandal και
  • ·        φτάνουν μέχρι ζωντανούς αθλητικούς αγώνες» 

Χωρίς αμφιβολία ο κόσμος αγαπάει την τηλεόραση, από τα ζωντανά ματς μέχρι τα έκτακτα δελτία ειδήσεων, τις κωμωδίες και τα δράματα Οι καταναλωτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να παρακολουθούν ζωντανά προγράμματα χωρίς όλα τα παρατράγουδα. Δεν θέλουν να ανησυχούν για τη χωρητικότητα του δίσκου αποθήκευσης, όπως επίσης δεν θέλουν να χάσουν έναν σημαντικό αγώνα επειδή βρίσκονται εν κινήσει.

Η εκτόξευση του YouTube
Η νέα υπηρεσία τηλεόρασης ήρθε τη στιγμή που ο δημοφιλής ιστότοπος περιεχομένου της Google άγγιξε το νέο ορόσημο της ημερήσιας αναπαραγωγής βίντεο των δύο δισεκατομμυρίων ωρών, σε παγκόσμια κλίμακα. Πρόκειται για την εκτόξευση του YouTube από το 2012, όταν ο αμερικανικός κολοσσός άρχισε να «χτίζει» έναν εκλεπτυσμένο αλγόριθμο για την ανάλυση των προσωπικών προτιμήσεων των χρηστών, ώστε να είναι σε θέση να προχωρεί σε προτάσεις περιεχομένου προς παρακολούθηση.
Πρόσφατα η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal» αποκάλυψε μάλιστα ότι κάθε λεπτό ανεβαίνει στο YouTube περιεχόμενο βίντεο διάρκειας 400 ωρών - όγκος που αντιστοιχεί σε περίπου 65 χρόνια βίντεο την ημέρα! Το YouTube, το οποίο γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2005, εξαγοράστηκε από την Google τον Νοέμβριο του 2006 αντί 1,65 δισ. δολαρίων - σχεδόν ένα δισ. ευρώ.  
Η τελευταία τάση ωστόσο είναι η υπηρεσία live streaming, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κορυφαία ειδησεογραφικά δίκτυα και σημαντικά αθλητικά γεγονότα.
Πριν από λίγο καιρό, στοιχεία της εταιρείας μετρήσεων Nielsen είχαν δείξει ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούν περί τις 1,25 δισ. ώρες ζωντανού ή μαγνητοσκοπημένου τηλεοπτικού περιεχομένου ημερησίως.

Το «κερασάκι» στο πακέτο του YouTube TV έχει να κάνει με το γεγονός ότι η υπηρεσία συνοδεύεται από μηδενικό «κίνδυνο» για τον συνδρομητή. Δηλαδή, ανά πάσα στιγμή ο ίδιος μπορεί να διακόψει τη συνδρομή του στην τηλεόραση του YouTube, κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει σε περίπτωση άλλου συνδρομητικού πακέτου λόγω δεσμεύσεων συμβολαίου.

Η συνδρομική υπηρεσία είναι αξίας 35 δολαρίων τον μήνα.


Το πακέτο κοστίζει $ 35 δολάρια το μήνα, αλλά με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό για περίπου $ 12 το μήνα. Αυτό συμβαίνει γιατί το YouTube TV σας επιτρέπει να έχετε τρεις ταυτόχρονες ροές πρόκειται ταυτόχρονα και σας επιτρέπει να έχετε έως και έξι λογαριασμούς που συνδέονται. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι εύκολο να χωρίσει αυτό το $ 35 το κόστος του δολαρίου μεταξύ τριών ανθρώπων, οι τρεις εκ των οποίων μπορούν να παρακολουθούν διαφορετικές παραστάσεις ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :