expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΕΛΛΑΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να αποφύγετε τις ξαφνικές ¨καταρρεύσεις¨ του Google Chrome εξαιτίας του Shockwave Flash.


Πώς να αποφύγετε τις ξαφνικές ¨καταρρεύσεις¨ του Google Chrome εξαιτίας του Shockwave Flash.



Αν το δικό σας αντίγραφο του Google Chrome έχει αναλάβει μια ξαφνική και ανεξήγητη ¨πτώση¨ εξαιτίας Shockwave Flash, διαβάστε παρακάτω πως θα μπορέσετε να αποφύγετε αυτόν τον σκόπελο.

Περισσότερο από ότι άλλα προγράμματα περιήγησης    (
Mozilla Firefox, Internet Explorer, Netscape Navigator, Google Chrome, Opera, Maxthon κ.α. )
, το Google Chrome είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ένα πρόσθετο πρόγραμμα και δεν συνυπάρχει συχνά ειρηνικά με το Adobe Flash. Συχνές επιβραδύνσεις και ενοχλητικές συντριβές είναι το αποτέλεσμα. Παρακάτω περιγράφετε πως θα αποφύγετε αυτά τα δυσάρεστα αποτελέσματα και θα σας βοηθήσει να έχετε και πάλι το Chrome χωρίς προβλήματα στην διάθεσή σας.

Τι είναι αυτό που προκαλεί το πρόβλημα;

Ο λόγος που μιλάμε για Chrome και όχι, ας πούμε, Firefox, είναι λόγω του τρόπου που χειρίζεται ο περιηγητής Chrome το Flash. Ενώ άλλα προγράμματα περιήγησης καλούν την εγκατάσταση του Flash σύστημα υποδοχής, το Chrome περιλαμβάνει μια εσωτερική εγκατάσταση Flash. Όταν όλα πάνε ομαλά αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, η εσωτερική εγκατάσταση του Flash ενημερώνεται με κάθε νέα έκδοση του Chrome.

Δυστυχώς, τα πράγματα δυσκολεύουν και μπορεί να καταρρεύσει αρκετά εύκολα το σύστημα μας αν ο περιηγητής Chrome μπερδεύεται και προσπαθεί να αξιοποιήσει τόσο την εγκατάσταση του Flash OS και την εσωτερική εγκατάσταση του Chrome Flash. Το αποτέλεσμα είναι σοβαρή υστέρηση του προγράμματος περιήγησης, προσωρινή κατάρρευση, και στη συνέχεια μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης να έχουμε την συντριβή όλων των ενεργών σελίδων που χρησιμοποιούν το Flash. Δεν μπορείτε να φανταστείτε  πόσες πολλές ιστοσελίδες χρησιμοποιούν Flash. Έτσι κάθε καρτέλα κλειδώνει με ένα crash-προειδοποίηση : "Το παρακάτω plug-in έχει συντριβεί: Shockwave Flash" ( The following plug-in has crassed : Shockwave Flash
).



Πώς μπορώ να ξέρω ότι μια διένεξη Εγκατάστασης Flash προκαλεί τις συντριβές ( Crashes );


Πρώτα απ 'όλα, παρά την προειδοποίηση σχετικά με Shockwave, η πραγματική προειδοποίηση δεν έχει τίποτα να κάνει με το Adobe Shockwave που είναι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα / σύστημα πολυμέσων από το Adobe Flash. Δεύτερον, ενώ δεν είναι κάθε παράδειγμα του Flash απολέπιση στο Chrome μπορεί να είναι χαρακτηριστικά σε σύγκρουση Flash εγκατάστασης, έχουμε διαπιστώσει ότι είναι η πιο κοινή αιτία.
Πώς μπορείτε να πείτε εάν μια σύγκρουση Flash είναι η πηγή του προβλήματος σας;


  1. Εκτελέστε Chrome. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε about: plugins. Μετά πατήστε enter θα σας υποδεχτεί με μια λίστα με όλα τα plug-ins που είναι εγκατεστημένα στο Chrome (η λίστα αυτή διαφέρει από χρήστη σε χρήστη. Εξαρτάται ποιες επεκτάσεις κάθε χρήστης έχει εγκαταστήσει).


2.    Κοιτάξτε τον κατάλογο των plug-ins για την έναρξη Flash. Αν η είσοδος μοιάζει με Flash (2 Files) υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα η πηγή του Flash που σχετίζονται με συντριβές σας είναι μια σύγκρουση μεταξύ των δύο.




3.    Στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης υπάρχει μια μικρή εναλλαγή ετικέτα [+] Λεπτομέρειες. Κάντε κλικ σε αυτό το toggle για να επεκτείνει τις καταχωρήσεις για όλα τα plug-ins. Επιστροφή στην καταχώρηση για το Flash.



Θα πρέπει να δείτε κάτι σαν το παραπάνω screenshot: δύο εγγραφές για το Flash, το ένα για την εσωτερική εγκατάσταση του Chrome (επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα εδώ) και ένα για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος του ξενιστή (εμφανίζεται κάτω από την επιλεγμένη είσοδο).

Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Απενεργοποίηση για εσωτερική εγκατάσταση του Chrome του Flash (βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το ένα βρίσκεται στο φάκελο AppData Chrome και όχι η ξεχωριστή αυτόνομη εγκατάσταση Flash). Μόλις το κάνετε αυτό η είσοδος για την εσωτερική εγκατάσταση θα πρέπει να μοιάζει έτσι:



Προχωρήστε και κλείστε την καρτέλα και στη συνέχεια κλείστε το Google Chrome. Επανεκκινήστε το Chrome και να συνεχίσετε την κανονική δοκιμαστική σελίδα περιήγηση-επίσκεψη της Adobe για να εξασφαλίσετε ότι όλα βαίνουν καλά.



Θυμηθείτε, ότι δεν θα μπορείτε πλέον να παίρνετε τις αυτόματες ενημερώσεις με κάθε αναβάθμιση του Chrome. Σιγουρευτείτε για να ελέγξετε για ενημερώσεις στο Flash της Adobe σελίδα λήψης ή / και ενεργοποιήστε τον έλεγχο ενημέρωση στην τοπική εγκατάσταση του Adobe Flash.
Με λίγα λόγια δεν θα επιτρέπετε στο μέλλον το Chrome να κάνει τις αυτόματες ενημερώσεις για το επιπρόσθετο πρόγραμμα που χρειάζονται πολλές σελίδες στο ιντερνετ, Flash, αλλά μπορείτε εσείς να πάτε στην σελίδα της Adobe και να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Flash player και συγχρόνως να επισημάνετε για αυτόματες ενημερώσεις του προγράμματος, χωρίς να έχει αυτή την εργασία να την κάνει αυτόματα o περιηγητής Chrome.

Αν για οποιονδήποτε λόγο, η απενεργοποίηση του ενσωματωμένου
Flash δεν βοηθήσει, σας προτείνουμε να dokim;asete διάφορους συνδυασμούς. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την εγκατάσταση OS Flash ( η εκτός Chrome εγκατάσταση του προγράμματος )
αντί της ενσωματωμένης εγκατάστασης Flash για παράδειγμα. Επίσης, προσπαθήστε να επισκεφθείτε ένα flash-based ιστοσελίδα, ενώ Incognito Mode (όταν εισάγετε Incognito λειτουργία που σβήνει όλες τις επεκτάσεις σας τα οποία μπορεί ή δεν μπορεί να προκαλεί προβλήματα με το Flash). Τέλος, ως μια τελευταία προσπάθεια μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά το Chrome (αν Flash λειτουργεί σε κάθε άλλο browser Chrome, αλλά, αυτό είναι πιθανόν η μόνη επιλογή που έχει απομείνει).

Δεν υπάρχουν σχόλια :